pisicuta operata

Probleme frecvente

pisicuta operata

Mesajde adelina89 » 09 Mar 2010, 18:39

joi,mitzi a cazut de la etajul 6.ieri a fost operata avand fractura de femur si bazinul sucit..la femur i-a pus 3 tije,2 brose metalice..insa azi,a doua zi deja a incercat sa mearga in toate picioarele si chiar nu am cum sa o linistesc..pentru ca incepe sa muste,sa se agite si se loveste mai rau la picior.am obsv ca i s-a umflat si i s-a inrosit putin.de azi noapte sta pe piciorul operat cu operatia pe jos si nu am cum sa o mut.se m uta singura dupa o vreme dar o doare groaznic si miorlaie mereu.i-am cumparat mai devreme un spray cu propolis pe care sa il vaporizez pe incizie pentru a o ferii de microbi.de asemenea face antibiotic (amoxiclav cred..desi doctoru nu a zis exact ce..a mai facut pana la operatie synulox,etamsilat,adrenostazin,glu si ser)..nu stiu daca e bine ca sta pe picior si nu stiu ce sa ii mai fac...
adelina89
Agent
Agent

Re: pisicuta operata

Mesajde mari » 10 Mar 2010, 23:59

cred ca cel mai bine il suni pe doctor sa-l intrebi cum poti sa o linistesti , si cum sa te porti cu ea..poate ii da un sedativ ceva..sau calmant..
mari
Agent
Agent

Mesajde noel » 11 Mar 2010, 09:47

la asa caz grav cu medicul trebuie sa tii elgatura,nu sa cauti ajutor pe net.
Daca intrai pe net macar inainte sa iti fie accidentata saraca pisica din neglijenta ta,inca era bine...aflai de la proprietarii de pisici cum isi pun plasa la ferestre si isi asigura balconul sau macar supravegheaza corect pisica astfel incat sa previna astfel de nenorociri.
Dar poate o faci acum,sa eviti repetarea dramei si chiar pierderea vietii bietei pisici.
Multa sanatate!Sa speram ca se va reface si ca va ramane cu cat mai putine urmari...
noel
Comisar
Comisar

Locaţie: Bucuresti

Mesajde adelina89 » 11 Mar 2010, 09:57

pai doctorul mi-a pus pisica in brate ,mi-a dat un antibiotic,si la orice il intrebam zicea nu are nimic..am mai vorbit cu alti 2 vet,dar fiecare are alta parere.cautam un pic de ajutor din experienta altora..stiu si eu ca am subestimat pisica,dar nu ma asteptam sa iasa pe un geam dinala mic de deasupra geamului normal.
adelina89
Agent
Agent

Mesajde noel » 11 Mar 2010, 10:31

nu poate nimeni de pe net sa vada in locul medicului cum se prezinta operatia si cum evolueaza aceasta ca sa te sfatuiasca corect,nu numai sa isi dea cu parerea.
Putini au astfel de triste experiente pe net;majoritatea isi asigura ferestrele,previn accidentarile ,iar altii au pierdut animalul in urma unor astfel de neglijente.
Ca nu te asteptai...este ca sa discutam...cand ai copil mic si cand ai animal te astepti la orice si datoria ta este sa previi.
Oricum,nu eu sunt cea accidentata si operata,ci in fta ta sta acea pisica,deci cred ca pentru tine este destula pedeapsa sa o vezi asa si sunt sigura ca asta te va invata sa fii mai atenta alta data...
Deci tine-te de medic si alta data alege medicul mai bine,ca sa colaborezi mai bine ce acesta.
Noi la orice ora putem deranja medicul animalelor noastre,pentru ca am stiut sa il alegem.
Multa sanatate pisicii!
noel
Comisar
Comisar

Mesajde Mili » 23 Mar 2010, 21:56

Oricum,nu eu sunt cea accidentata si operata,ci in fta ta sta acea pisica,deci cred ca pentru tine este destula pedeapsa sa o vezi asa si sunt sigura ca asta te va invata sa fii mai atenta alta data...

Ceea ce nu aţi înţeles dv., doamna Noel, este că, respectivul forumist suferă suficient de mult şi nu mai trebuie apostrofat.
Mili
Agent principal
Agent principal

Mesajde noel » 26 Mar 2010, 02:04

De suferit sufera pisica accidentata...

Ce nu ati inteles dvs doamna Mili,este ca aici (unde cineva a prezentat in mod public o intamplare nefericita asa cum a vazut-o dumneaei)citesc multi useri,si ei trebuie invatati sa procedeze corect cand este vorba de animalele lor.
Consider ca am fost mai de folos cititorilor cu ceea ce am scris eu(si nu truncheat cum ati extras dvs,ci postari cu cap si coada) decat ati fost dvs vreodata pe acest forum si decat sunteti acum cu faptul de a intra in vorba fara sa aveti nimic de spus referitor la acel animal chinuit.E forum al iubitorilor de animale si sunt asteptate cuvinte pentru binele animalelor,pentru protectia lor,nu pentru consolarea stapanilor neglijenti.
noel
Comisar
Comisar

Mesajde Mili » 26 Mar 2010, 22:00

E forum al iubitorilor de animale si sunt asteptate cuvinte pentru binele animalelor,pentru protectia lor,nu pentru consolarea stapanilor neglijenti.

Da, dar prea-i luaţi de ciuf pe stăpâni. Of, acum sunt agitată...
Mili
Agent principal
Agent principal

Mesajde noel » 27 Mar 2010, 02:42

Mili scrie: Of, acum sunt agitată...

Va inteleg, stiu ca pisica dvs a fost sterilizata astazi...
Refacere grabnica...
noel
Comisar
Comisar

Înapoi la Pisici