E intelept ca un copil mic sa fie in contact cu animalele?

Animalele de casă în viaţa copiilor

Mesajde aeryn » 09 Iul 2005, 15:28

De ce trbuie sa va certati mereu?
www.oopsy.org -Fundatia adapost "Daisy Hope"
aeryn
Spion Rus
Spion Rus

Locaţie: bucuresti

Mesajde Blue » 09 Iul 2005, 18:34

Dar nu se cearta nimeni, Aeryn, facem schimb de experienta! :D Doar ca unii o fac pe un ton mai necuviincios, nepoliticos, e drept, dar se pare ca se dau si ei pe brazda. :wink:
Multumesc pentru bibliografie, V, am sa citesc si o sa am o grija teribila, daca tu spui ca animalele reprezinta un astfel de pericol. Ma intreb doar ce sa ma fac cu oamenii, de ei cum sa-mi separ copiii? :(
Blue
Comisar sef
Comisar sef

Locaţie: Tg. Mures

Mesajde V » 10 Iul 2005, 01:17

Blue....nu e vorba sa-ti separi copilul de oameni sau animale e vorba de putin mai multa atentie. Eu atat am spus. Dar tu nu vrei sa ma intelegi... .
Nici eu nu mi-am izolat copilul....din contra, a crescut cu o dalmatianca....si cu cei 8 pui ai acesteia(ptr 2 luni doar !!), e innebunit dupa animale, are 3 ani jumate si ii place la nebunie sa calareasca (nu doar pe cal ci si pe oaie :)) ), este topit dupa laptele proaspat muls si il las sa-l bea ca atare (vaca respectiva are analizele "la zi"). Departe de mine sa contest faptul ca animalele au un rol important in dezvoltarea psihica a unui copil.
V
Agent principal
Agent principal

Mesajde manu771-1 » 10 Iul 2005, 01:41

V! sa stii ca io seman cu copilul tau... imi place la nebunie sa calaresc si sa sug lapte.Tie nu-ti place?
Eu nu stiu unde mai incape-atata vodca si lichior,
Si nu stiu toti de ce se uita, de parc-as bea din banii lor.(P. Stratan)
manu771-1
Inspector principal
Inspector principal

Mesajde Blue » 10 Iul 2005, 01:42

Vasile (sau preferi sa iti spun V?), Dalmatianca ta a avut doar 7 pui ...pe cealalta pagina! :) Si, oricat as vrea eu sa te inteleg, de unde bea copilul tau lapte proaspat muls, calareste pe cal si pe oaie, si asta in centrul ...Vitanului, unde scriai la o alta sectiune ca locuiesti? :roll: :)
Blue
Comisar sef
Comisar sef

Mesajde V » 10 Iul 2005, 15:53

Sunt 7...scuze ptr greseala.
In rest....ce dracului sa-ti mai spun??? Cresc un cal pe balcon si o oaie in camara. Vaca sta cuminte pe wc. Tie chiar iti place sa faci pe proasta ??? Ai auzit de notiunea de casa la tara???
Iar cu chestie cu Vasile...mai lasa-ma! Ce vrei sa-ti trimit buletinul scanat ca sa vezi ca singura mea legatura cu Vasile este prenumele tatalui meu???Si tata nu stie nici macar sa dea drumu la un calc...da sa mai si intre pe forumuri.
V
Agent principal
Agent principal

Mesajde Blue » 10 Iul 2005, 18:00

Las', da-i pace! M-am saturat sa fac pe proasta cu tine, mai bine merg sa fac pe desteapta cu altii. Sa-ti traiasca oaia, si vaca, si calu' si taica-tau, Vasile. Numai bine!
Blue
Comisar sef
Comisar sef

Mesajde aeryn » 10 Iul 2005, 18:20

Ma bucur ca v-ati oprit! Nu stiu care este de vina, nu imi dau cu parerea in acest conflict dar..fara cuvinte ...hmmm...cum sa le numesc?
sa zicem necivilizate :D
nu editez posturile dar va rog, macar pe forumurile moderate de mine nu mai vorbiti urat...in special v..
aeryn
Spion Rus
Spion Rus

Mesajde V » 11 Iul 2005, 02:24

mai bine merg sa fac pe desteapta cu altii

E posibil sa nu te mai primeasca la gradinitza....dar la o scoala ajutatoare s-ar pute sa ai succes.
V
Agent principal
Agent principal

Mesajde Blue » 11 Iul 2005, 09:49

Ce bou esti, Vasile!

P.S. Oare pentru asta te plangeai ca nu exista pe forum sectiune pentru boi, porci etc.?
Blue
Comisar sef
Comisar sef

Mesajde aeryn » 11 Iul 2005, 12:57

Gata! V sau Vasila sau oricum te-ai numi, opreste-te! Nu ai de ce sa comentezi pe un forum de animale despre capacitatea creierului lui blue mai ales daca nu ai dreptate! Blue iti raspunde, numai tu incepi, ca doar nu sta sa fie jignita fara sa riposteze!
aeryn
Spion Rus
Spion Rus

Mesajde roxanacaz » 05 Iun 2006, 11:51

Sincer, lasand la o parte intepaturile, e un subiect tare interesant si chiar putem invata cate ceva de aici. Eu una dupa vreun an de convietuire, mi-am dat catelul cuiva la curte pt ca lasa enorm de mult par; acum imi pare rau, poate ca trebuia sa gasesc o alta solutie... Sunt de parere ca cei mici cresc mai frumos cu un animalut langa ei...

Si ma intristeaza faptul ca nu copiii sunt pe primul loc de multe ori, nici animalutele, ci mai degraba orgoliile....
roxanacaz
Agent
Agent

Locaţie: Bucuresti

Mesajde eyes_cute » 28 Aug 2007, 18:55

Eu zic ca e bine, intre cei doi se poate creea o legatura stransa iar animalul respectiv poate il va apara cand se va intampla cine stie ce, stiati ca animalele maresc sistemul imunitar ?
~Visele pot ramane desarte...
Dorintele se pot adeveri intr-o clipa...
Nimic nu e sigur...
Insa speranta va muri ultima~
eyes_cute
Agent principal
Agent principal

Locaţie: cat world

Mesajde eyes_cute » 04 Noi 2007, 12:01

Am auzit ca animalele iti dezvolta sistemul imunitar!
Eu sunt de parere ca este cel mai bine ca un copil sa aiba contact cu un patruped bland.
~Visele pot ramane desarte...
Dorintele se pot adeveri intr-o clipa...
Nimic nu e sigur...
Insa speranta va muri ultima~
eyes_cute
Agent principal
Agent principal

Locaţie: cat world

Anterior

Înapoi la Copii şi animalele de companie