Help!!!

Chestii umane: muzică, mâncare, cărţi, filme, excursii, berării, etc.

Moderator: Blue

Help!!!

Mesajde DiaNa24 » 16 Iul 2010, 17:04

Buna am fost sapt aceasta la Cluj sa ma inscriu la facultate....Si tot mai interesata sunt pentru facultatea de medicina veterinara...Asa ca as vrea sapt viitoare sa ma duc iarasi sa ma inscriu...Cine poate sa imi spuna .. eu stiu un student la medicina sau un absolvent sau chiar profesor sau medic veterinar daca este chiar asa de grea aceasta facultate? daca sunt ceruti medici veterinari? Eu iubesc enrom toate animalele si mie foarte mila cand vad un animal foarte slab sau bolnav, eu ma duc si ii si cumpar mancare... unii prieteni ma cred nebuna si nu inteleg de ce le iubesc asa de mult....dar ma simt satisfacuta sa ajut si daca as intra as fi si mai satisfacuta ca ajut medical un animal bolnav .Daca as intra la aceasta facultate as vrea dupa ce termin si am o cariera in acest domeniu sa infiintez si o asociatie care ajuta animalele ...daca am noroc...Si daca stiti care a fost ultima medie la buget de anul trecut...
Multumesc mult!
DiaNa24
Agent
Agent

Da nimeni nu ma ajuta

Mesajde DiaNa24 » 17 Iul 2010, 18:51

Chiar nimeni nu ma poate ajuta in legatura cu acest subiect?
DiaNa24
Agent
Agent

Înapoi la Diverse