rog ajutor

Probleme frecvente

Moderator: Mihai Andrei

rog ajutor

Mesajde ioana sibiu » 08 Apr 2010, 09:41

Sper sa fiu luata in serios si cei care se pricep sa-mi dea un sfat ! m-am atasat de o catelusa vagaboanda din fata blocului si acum e in calduri .Totii cainii necastrati de la bloc o urmaresc non stop ; nu poate sa manance de ei, nu poate sa doarma, o "calaresc" mereu si se aud schelaituri si vad ca nu se simte tocmai in regula . Am citit ca actul sexual in sine se produce cam de 2 ori in 24-48 ore, ori la ea, sarcuta, e mult peste masura ...si ca nu e bine sa o fortezi daca nu vrea sa se imperecheze... Intrebarea mea e : ce poate pati catelusa in conditiile astea ? Va multumesc
ioana sibiu
Agent
Agent

Re: rog ajutor

Mesajde noel » 08 Apr 2010, 18:51

Desigur ca este luat in serios cazul bietei catele,nu tu esti aici subiectul.
Cred ca intrebarea corecta ar fi "ce poti face tu pentru catea".
Deci,du-o la sterilizat la un bun anestezist si chirurg.

Aaa,ce poate pati daca o lasi asa?Sa fie montata cu forta zile intregi de n ori de diversi cani,sa ramana gestanta si slabita cum este sa devina din ce in ce mai carentata din cauza gestatiei,sa nasca prin santuri,eventual sa moara la nastere fiind asa de slabita ...deci nu o asteapta zile bune daca nu o sterilizezi acum.
In cel mai bun caz ar supravietui nasterii si alaptarii ,ajungand scheletica si dand nastere la alti caini fara stapan,pedepsiti sa rataceasca pe strazi in cautarea unei bucati de paine si a unei priviri afectuoase...de cele mai multe ori in zadar... :(
noel
Comisar
Comisar

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Maxi » 05 Mai 2010, 16:38

Altceva ce poti face este sa-o adopti.. sa-o iei la tine acasa si sa-o cresti. Daca ai nevoie de sfaturi nu ezita sa ma cauti http://cristinnee.blogspot.com
Maxi
Agent
Agent

Mesajde ciurucmic » 28 Iun 2010, 11:31

fara sa o salvezi de pe strada nu o sa rezolvi prea multe! mai apoi sterilizarea este un lucru foarte important ce trebuie facut!
ciurucmic
Agent
Agent

Înapoi la Câini