Se cauta moderatori.

Probleme frecvente

Moderator: Mihai Andrei

Se cauta moderatori.

Mesajde Alex » 25 Iul 2008, 15:54

Forumul are nevoie de persoane capabile si dispuse sa-l mentina curat si sa modereze discutiile atunci cand este cazul.
Astept cererile pe PM.

Multumesc
Nu trageti in pianist.
Alex
Chestor
Chestor

Locaţie: Bucuresti

Re: Se cauta moderatori.

Mesajde Mos Ene » 28 Iul 2008, 12:26

Buna ziua,
dupa cum stim cu totii eu personal am mai moderat acest site ducand la cote de audienta ridicate subiectele moderate.
Aceasta pana cand din interese personale Mihai Andrei a decis introducerea unui alt moderator care a "ucis " practic audienta forumului de caini si apoi a parasit scena.
Daca doriti sa reluam colaborarea o putem face din nou dar in baza unor aranjamente mai precise de data aceasta.
Multumesc
0744319130
Cezar Osiceanu
Mos Ene
Comisar
Comisar

Mesajde anti-iluminatu » 16 Sep 2008, 11:16

:shock: :shock: :shock: http://antiosiceanu.forumhit.ro nu vrei sa moderezi si forumu' asta? :lol: :lol: :lol:
Mos Ene, nu minti poporu' cu forumushoru'!
anti-iluminatu
Agent principal
Agent principal

Mesajde cezarica » 17 Noi 2009, 15:36

Nu l-au angajat inca ? Tot in probe tin baiatul ? Saracu n-are si el de unde sa mai ia un ban nemuncit. Dati-i ceva de pomana dragilor ca nu mai are cu ce hrani clonele =D>
cezarica
Agent sef
Agent sef

Mesajde cezarica » 04 Dec 2009, 19:16

Se pare ca n-a facut fata la probe. L-a obosit prea tare activitatea la muribundul cnkk. Ce sa-i faci, nu oricine este presedinte.
cezarica
Agent sef
Agent sef

Mesajde cezarica » 12 Ian 2010, 18:56

Deci e de plans, am ramas fara moderator de cand l-au dus pe aviar la casa de nebuni. Si inca ceva: n-au acceptat clone de sex feminin: nu cadreaza. [-X
cezarica
Agent sef
Agent sef

Mesajde cezarica » 29 Iun 2010, 13:23

Mos Ene scrie:Buna ziua,
dupa cum stim cu totii eu personal am mai moderat acest site ducand la cote de audienta ridicate subiectele moderate.
Aceasta pana cand din interese personale Mihai Andrei a decis introducerea unui alt moderator care a "ucis " practic audienta forumului de caini si apoi a parasit scena.
Daca doriti sa reluam colaborarea o putem face din nou dar in baza unor aranjamente mai precise de data aceasta.
Multumesc
0744319130
Cezar Osiceanu

Nu te-au angajat inca ? Tot in probe esti ? Tare forum daca te probeaza atata si se va alege cu un modestrator care ii va duce audienta la stele (de la decolare si pan' la aterizare)
cezarica
Agent sef
Agent sef

Înapoi la Câini