falsurile canisei de Bello Gettica

Probleme frecvente

Moderator: Mihai Andrei

Mesajde Mos Ene » 28 Feb 2008, 20:43

Sluga mica ai inceput sa minti si pe animale.ro!
ciobanesti_rucar
Newbie
Data înscrierii: 22/Mar/2007
Locaţie: Rucar
Trimis: Joi Feb 28, 2008 10:12 am Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
haiduc ai caini frumosi!
cum se numeste canisa ta?
esti crescator sau cunoscator?

si raspunsul tau abrcadabrant a fost cel de mai jos
haiduc -adica albiter
Oldie
Data înscrierii: 24/Sep/2005
Trimis: Joi Feb 28, 2008 10:35 am Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
Canisa e "de Bello Getica", eu zic ca sunt cunoscator si ca cresc mioritici impreuna cu Ratiu Octavian, fiecare cu sarcinile si responsabilitatile lui...
http://www.debellogetica.ro
Tomi, ti-am trimis mail!

Tu esti crescator de purici poate!
Mos Ene
Comisar
Comisar

Mesajde Mos Ene » 28 Feb 2008, 21:12

Mos Ene scrie:sluga mica umbla vorba in targ ca catlul de la Tirica din canisa este facut cu un caine din Dej facut de CNCCR in canisa de Rus parca!
Si cum dl Tirica alt vestit chinolog-nu ca tine ptr ca el avea un caine in proprietate macar- intr-o perioada destul de recenta din trecut nu avea canisa inregistrata la COR ACHR dar avea anunt de vanzari prin reviste sub afixul de Tirica (prin revista Cainele Meu daca nu ma insel),este foarte cinstit si corect ca si tine dealtfel, poate iti spune cum a facut el monta la Dej in CNCCR si a inregistrat apoi fatarea la ACHR?
Ce zici sluga mica te bagi sa afli si sa ne dai raspunsul?
Hai ca asta nu e cainele stapanului tau cu taxiuri sa nu te lase sa ii postezi pe net pedigreeul lui saracul caine mic de talie si fara par pe bot si labe Samio Erik!

si Derik de Tirica (2xExc, CAC):
Imagine
Mos Ene
Comisar
Comisar

Mesajde Mos Ene » 28 Feb 2008, 21:15

iata un pitic mic si fara par pe nume Erik Sanio

Samio Erik:
Imagine
Asta da pitic!
Mos Ene
Comisar
Comisar

Mesajde Basil » 06 Mar 2008, 01:05

Voi aratati marii crescatori niste poze sa luati ochii la fraieri dar in spate pui pe care ii vindeti sunt corcituri. Ambele poze sunt ale unor exemplare acceptabile dar nu excelente.In concurs am impresia ca nu au avut competitori si ar fi fost rusinesa alergi de unul singur si sa iesi pe locul 2.
Basil
Agent principal
Agent principal

Locaţie: Ploiesti

Mesajde Mos Ene » 06 Mar 2008, 12:15

Basil scrie:Voi aratati marii crescatori niste poze sa luati ochii la fraieri dar in spate pui pe care ii vindeti sunt corcituri.
Basilica ai spus un mare adevar aici!Este intradevar vorba de "marii crescatori" din ACHR care scot puii asa cum ai spus chiar tu!Bravo tie ca macar recunosti o asemenea evidenta! Vezi mai Albiterica sluga mica ca si necunoscatorii se prind de ce faci tu in numele lui ratiu?

Ambele poze sunt ale unor exemplare acceptabile dar nu excelente.In concurs am impresia ca nu au avut competitori si ar fi fost rusinesa alergi de unul singur si sa iesi pe locul 2.

Samio Erik este un caine care la CNCCR ar fi obtinut doar un drept de reproductie dirijat si maxim un Foarte Bine ptr defectele lui vizibile din poza de mai sus; talie foarte mica ptr un mascul, lipsa parului pe bot si labe,capul mic si cam ascutit!
Celalalt caine din Canisa de Tirica este un caine se pare cu radacini in CNCCR si arata destul de bine sa stii basil.Poate il convingi tu pe albiterica sluga mica sa ii posteze pedigreeul si ne lamurim urgent!
Mos Ene
Comisar
Comisar

Mesajde Basil » 19 Iun 2008, 08:46

O poza poate fi inselatoare nearatand clar realitatea, cum poti fi sigur de talia unui caine facandu-l pitic fara sa ii sti talia si greutatea.Cel din poza este masculul pe care il detin are 9 luni in poza.Ce parere ai, asa la prima vedere?
Basil
Agent principal
Agent principal

Mesajde antiosiceanu » 19 Iun 2008, 23:06

Mos Ene scrie:
Basil scrie:Samio Erik este un caine care la CNCCR ar fi obtinut doar un drept de reproductie dirijat si maxim un Foarte Bine ptr defectele lui vizibile din poza de mai sus;

Multa vreme ne-am intrebat cine l-a pricopsit pe ospiceanu cu titulatura de albitru international.De aici se vede domnilor talentul lui,ARBITREAZA DUPA POZE.
Trebuie sa recunoastem ca nimeni din Achr nu va reusi vreodata aceeasi performanta!
Esti inegalabil,esti unic,esti...brrrrr,vis urat !
Asta de Tirica e ok pt ca are radacini cnkk,celalalt nu,pt ca-i de la dr. Lupu.
Pana una alta,omul are niste caini,buni rai,sunt ai lui.
Ni-i arati si tu pe ai tai ??????????

CINE ARE NOROC ARE,
CINE N-ARE ,N-ARE !

In cazul tau ,caini,ospicene.
antiosiceanu
antiosiceanu
Agent sef
Agent sef

Mesajde Basil » 19 Iun 2008, 23:11

Frate vezi ca numele meu apare postat la comentariul facut de altcineva, vezi mai bine ce am scris eu. La cum ai decupat eu as fi facut acele afirmatii. Ai grija la editari.
Basil
Agent principal
Agent principal

Mesajde Mos Ene » 22 Iul 2008, 21:56

Acum vom arata minciunile dlui Albiter cu privire la pedigreele de canisa cum le-a denumit el in convorbirea telefonica avuta cu presedintele CNCCR.
Mai jos este redat integral si fara modificari de vreun fel mesajul lui Albiter catre dl Razvan Dobrescu:

Forwarded Message: ciobanesc-mioritic ciobanesc-mioritic
Wednesday, June 7, 2006 4:59 PM
From: "Nelutu Albiter" <debellogetica@yahoo.com>To: minerva_pet@yahoo.com1).Puteti primi de la noi un “pedigree neoficial” in care sa fie trecut arborele genealogic al masculului si chiar din al femelei (daca si cat se cunoaste), repet acesta nu ar fi un act oficial ci un “instrument” pentru alegerea unui partener de monta.
2).In pedigreeul lui Samio Erik apar de doua ori doi caini, Muscat-Otonel si Titiana de Greycib, acestia apar ca stra-bunici ai lui Samio Crin, tatal lui Erik, astfel ca este o consangvinizare de 3-3 pe fiecare din cei doi.(3-3 este cea mai stransa consangvinizare acceptata de Cartea de origine Romana).In rest nu exista nici o consangvinizare, masculii neavand nici o legatura de sange cu femelele pe care le-au montat. Nu intelegem fobia manifestata de CNCCR fata de consangvinizari, decat ca dumnealor nu stiu rostul acesteia in fixarea caracterelor dorite in cadrul rasei. W.M.GOLDBACKER: “Imperecherea in consangvinitate (inbreeding) este singura arma concreta de care dispun crescatorii impotriva predominantei hazardului si necunoscutului”.
GILBERT COLAS:” Nu se poate afirma in acelasi timp: fac selectie in crescatoria mea si ma feresc de consangvinizare ca de ciuma”,cel care zice asta este fie ignorant fie impostor, fie si una si alta. Caci nu se poate face selectie adevarata decit practicand atent consangvinizarea. Doar ea ne permite sa dirijam o linie catre fenotipul pe care il cautam si, cand l-am obtinut sa il si pastram.” 3). Raposatul domn Lupu Ilie era sibian , medic veterinar, si in Buletinul documentar “Cainii nostrii” din 1985 apare ca proprietar si crescator, avand canisa “de Greycib”. Este trecut cu 5 caini, din care Albin de Greycib era nascut in 1979, dar se ocupa cu multi ani inainte de mioritici.Ilie Lupu a fost poate principalul promotor al mioriticilor inainte ca altii crescatori sa vada cum cu cat e cainele mai mare cu atat scoate cumparatorul mai multi bani din buzunar.A fost consecvent ideii de mioritic util, cu adevarat ciobanesc, chiar daca asta insemna o talie mai mica si un caine mai putin spectaculos. Ilie Lupu e un capitol important in istoria mioriticului,si pentru simpatizanti si pentru contestatari. Despre el ar trebui sa stie toti cei ce se ocupa mai nou de mioritici, ca despre Gh. Cretu de la Radauti, Neica de la Bacau si altii, pentru ca istoria mioriticului nu incepe cu Ursu de Romania, proclamat de dl.Osiceanu “etalon al rasei” (oare de ce il chema “de Romania” ca nu era nascut in respectiva canisa?).
4) Cainii nostrii au castigat cand au meritat si nu cand nu au meritat.Socotind ca noi am participat de regula cu 3 caini (la Craiova in 2004 chiar cu 5 caini din 31 de mioritici in catalog) ar fi greu de crezut ca pe langa cainii nostrii sau mai ratacit doar inca unu sau doi mioritici in orasele in care am concurat (vedeti lista pe sait), cand in fiecare exista crescatori cu exemplare de valoare. Chiar ma uit prin cataloagele expozitiilor si cred ca media este undeva la 25 mioritici.Cei mai putini mioritici au fost la Oradea in august 2005, 5 mioritici (doi ai nostrii).
5).Dl. Tirica a facut monta din care a rezultat puiul despre care vorbeam, la noi in canisa cu masculul Samio Erik .A facut si fotografii, se pare ca stia el de ce le face! Cine sustine altceva minte ! Oare de ce ne-ar da dreptul de monta daca a montat cu alt mascul? Se poate face si test ADN, pentru cine chiar nu crede, dar nu stiu unde.
6). Nu cunosc amanunte despre acel caz, cu femela ce se zice ca a fatat dupa deces, dar de atatea ori a fost pomenit si aruncat in carca ACHR-ului ca imi vine sa nici nu cred ca e adevarat!
7).Despre cainii nostrii pot sa spun ca sunt campioni, chiar si Samio Erik, mai mic si mai “barac” avandu-i pe ATO si ARINA urmasi nu cred ca mai trebuie sa-si confirme valoarea in fata CNCCR-ului (citez:"orice mascul in timp produce si <<rebuturi>> dar ceea ce conteaza sunt cat de buni sunt cei mai buni urmasi ai lor").
Oricum rasa mioritic prezinta inca fenotipuri destul de diferite unul de altul, asa ca un caine placut de unii poate sa nu placa altora, fiind o chestiune de gust sau chiar de interpretare a standardului.
8). Nu avem nimic de impartit cu CNCCR-ul, desi au scris cateva aiureli in forumuri pe internet fara sa-i fi suparat noi cu ceva, si vad ca si in fata dvs continua sa ne conteste rezultatele, dandu-va informatii eronate si cel putin rauvoitoare; dar daca tot sunt amabili ati putea sa-i intrebati:
-cum poti fi campion international fara sa iesi din tara? cum poti lua Excelent 2,3,sau 4 cu titlu C.A.C.?
-cum poti da titluri unor caini cu prognatism sau defecte grave la picioare motivand ca “totusi este un exemplar foarte frumos pe care nu-l putem exclude de la reproductie”?Oricum probabil mai putine idei deale noastre se vor potrivi cu ale CNCCR-ului, in primul rand pentru ca ne ghidam dupa alt standard si dupa alte regulamente. Dar este deranjant faptul ca au o politica de denigrare a tot ce nu tine de Clubul dumnealor, cand s-ar putea dezvolta un dialog "constructiv". Nu stiu cat de mult v-am lamurit, va mai astept.
“de BELLO GETICA”

Mos Ene
Comisar
Comisar

Re: falsurile canisei de Bello Gettica

Mesajde pixie_cosmo » 05 Apr 2009, 18:11

Pentru cei care doresc un Bichon maltese va sfatuiesc din suflet sa nu il achizitionati de la CANISA DANYS sub nici o forma. In afara de faptul ca toti cainii de la canisa danys au tuse de canisa, care e boala foarte rea pentru un pui de catel si de foarte lunga durata, parintii puilor au cu siguranta probleme. recent mi-am cumparat un pui de bichon de la ei, are o problema la gurita (partea inferioara e mai mica decat cea superioara), are tuse ded canisa pe care o tratam de 1 luna de zile, iar de cateva zile au aparut niste crize premergatoare epilepsiei. Probabil ca eu voi merge pana la capatul lumii daca e nevoie ca sa il fac bine pentru ca ma ajuta un medic veterinar cu un suflet de aur.
Daca totusi va hotarati sa cumparati de la aceasta canisa, mergeti cu un medic veterinar care poate examina puiul de catel.
Aceasta nu e o canisa ci o "fabrica de catei". Si daca va recomanda ei un medit veterinar... ghiciti ce... sunt buni prieteni si cu asta se ocupa: vand caini. Nu ii intereseaza daca sunt sanatosi sau nu.
pixie_cosmo
Agent
Agent

Mesajde mihaelac » 13 Noi 2009, 13:22

Un nou pas in recunoasterea unui simbol al Romaniei
Arta & Entertainment

Bucuresti- 15 Iulie 2005 - Ciobanestii Romanesti incep sa cucereasca locul pe care il merita in randul raselor canine la nivel international

Clubul National de Caini Ciobanesti Romanesti CNCCR,- organism unic abilitat de catre Ministerul Agriculturii sa se ocupe de omologarea raselor nationale,cu sediul in Bucuresti,str Popa Tatu,66,sector 1, anunta reusita INCEPERII omologarii celor doua rase de caini ciobanesti romanesti mioritic si carpatin si la Federatia Chinologica Internationala - FCI ca urmare a eforturilor si realizarilor sale exclusive si a documentatiei intocmite impreuna cu seful Comisiei de Standarde al FCI, dr Jean Maurice Paschoud si Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti. Incepand din acest moment timp de 10 ani de zile, cat va dura acest proces in cadrul FCI, CNCCR va informa gratuit pe toti detinatorii de pedigree false, nule si gresite eliberate de catre ACHR cu privire la aceasta situatie si le va corecta si preschimba in mod gratuit.
Legat de acest capitol al falsurilor si escrocheriilor facute de alte organizatii nemembre si nerecunoscute de catre CNCCR, reamintim si ca presedintele ACHR, Cristian Stefanescu NU a avut si nu are nici acum, dreptul si calitatea de a arbitra aceste rase conform cu regulamentele ACHR si FCI, ca sa nu mai spunem de reglementarile CNCCR. Relatii suplimentare gasiti la : http://www.ciobanesti.ro/forums/index.php?showtopic=80 http://www.animale.ro/forum/viewtopic.php?t=3513 http://www.vethelp.ro/forum/viewtopic.php?t=955
Ca urmare TOATE ARBITRAJELE efectuate de catre aceasta persoana la rasele in cauza sunt NULE DE DREPT! Pentru date si informatii legate de falsurile chinologice executate in cadrul ACHR puteti verifica:
http://www.animale.ro/forum/viewtopic.p ... hinologice http://www.vethelp.ro/forum/viewtopic.p ... hinologice http://www.ciobanesti.ro/engleza/index_en.htm
Din pacate inconstienta unor lideri ai ACHR si aranjamentele de culise din ACHR si FCI a facut ca dosarul ciobanescului romanesc carpatin intocmit de catre CNCCR impreuna cu seful Comisiei de standarde al FCI, dr Jean Maurice Paschoud si Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti, sa fie inlocuit la FCI cu unul intocmit pe baza unor falsuri grosolane. Astfel ACHR a exclus peste 80% din totalul septelului de carpatini existent in Romania si in strainatate, pentru a favoriza pe criterii gresite si cu intentii materiale evident in beneficiu personal, cativa crescatori din zona Bistrita, care sunt minoritari in raport cu restul crescatorilor din Romania, dar care sunt reprezentati de catre vicepresedintele ACHR, Dan Babutan.
In acest fel au fost eliminate complet exemplarele din zonele Bucovinei, Arad, Dambovita, Arges, Bucuresti,etc din dorinta evidenta de a distruge acest septel concurent pe piata vanzarilor de caini de rasa si de a crea un monopol exclusiv catorva crescatori din zona Bistrita cu rezultate competitionale extrem de slabe si putine, si ai caror caini au genealogii incorecte, false, nule si gresite dar realizate de catre echipa din conducerea ACHR. Reamintim ca s-a dovedit ca au fost facute monte frecvente intre exemplare ale acestor crescatori din zona Bistrita cu exemplare din tipul molosoid din Bucuresti, fapte ascunse opiniei publice si crescatorilor din Romania de catre conducerea ACHR, practic autorii acestui dezastru!
Asa dupa cum Clubul National de Caini Ciobanesti Germani din tara de origine a rasei, Germania NU este membra a FCI din dorinta de a asigura un control optim al dezvoltarii si raspandirii rasei in lume, de a asigura inexistenta oricaror falsuri, arbitraje "aranjate", etc si CNCCR se mentine pe linia aceleiasi neutralitati relative privitoare la apartenenta sa la FCI. Acest lucru se va pastra de catre CNCCR atat timp cat FCI-ul va aproba,acoperi, accepta si proteja astfel de falsuri , escrocherii,etc precum cele prezentate in link-urile de mai sus.
Trebuie sa nu uitam de exemplul negativ al unui caine ciobanesc german,membru ACHR si doar nascut in Romania dar din parinti din Germania si Ungaria, care a obtinut pe hartie o diploma de campion mondial in conditii de concurenta care fac inutile orice comentarii si fara sa fi castigat la rasa sa locul intai macar ! Doar 12 caini prezenti in total la aceasta rasa considerata ca fiind cea mai numeroasa din lume la Campionatul Mondial al FCI Milano 2000. Iar la Campionatele Nationale organizate in Germania de catre Clubul National de Caini Ciobanesti Germani din peste doua mii de participanti, acelasi caine nu a obtinut decat un loc intre cei peste doua mii de concurenti si atat , fara nici un premiu!!
In mod evident CNCCR se situeaza pe o pozitie care sa acorde maximum de atentie dezvoltarii raselor si promovarii lor in cadrul tutror formelor de organizare chinologica din intreaga lume, dar si maxima protectie impotriva escrocheriilor din acest domeniu efectuate si patronate din pacate in Romania de catre ACHR,UACHIR, ACHMB cu largul sprijin si concurs al unor partide politice aflate la guvernare de-a lungul timpului.
Deasemnea va reamintim ca se mai afla in curs de analiza si la American Kennel Club dosarele de omologare in SUA pentru rasele de ciobanesti romanesti mioritic si carpatin, inaintate exclusiv de catre CNCCR.
Va multumim ca ati sprijinit, sprijiniti si veti sprijini si in viitor aceasta campanie nationala dusa de catre CNCCR in favoarea raselor nationale si a unei chinologii mai curate in Romania.
Pentru relatii suplimentare va stam la dispozitie la tel 0744319130/fax 021.3107045/ email cnccr.ro@gamail.com sau web: http://www.ciobanesti.ro
Comitetul de Conducere al CNCCR

pentru orice alte detalii rugam sa contactati CNCCR la adresa mentionata in comunicat

Cezar Osiceanu 0744.31.91.30

Cristian Raileanu
0740.879.750

http://www.comunicatedepresa.ro/Un_nou_ ... i~NzI2OA==
mihaelac
Subinspector
Subinspector

Mesajde mihaelac » 13 Noi 2009, 13:24

Imagine
Dragii necunoscatori si chibiti de pe forumul de unica folosinta ciobanescforumup.ro, pot sa va spun in calitate de particpanta la acea manifestare chinologica excelnt organizata la Rucar ca: acest caine a participat la arbitrajul de la clasa deschisa pentru rasa mioritic si este un produs al canisei de Bello Gettica!!
Da! Pe bune si fara misto! Omul a spus ca a fost pana la Oradea dupa un anunt de pe net si ca a cumparat acest caine de la un domn cu o firma de taxiuri acum vreo 6 ani. I s-a spus atunci ca nu are pedigree inca dar ca va primi ulterior ceea ce nu s-a mai inatmplat pentru ca i s-a spus tot de catre vanzator ca ar fi murit mama puiului pana sa apuce sa trimita actele la asociatie!!! Tatal este Samio Erik de unde se trage si lipsa parului de pe bot si de pe labe si talia mica!!!
Cand am vorbit cu proprietarul era sigur ca are un caine de rasa intrucat mai fusese la Targoviste la doua expozitii organizate de ACHR si luase Foarte Bine!
mihaelac
Subinspector
Subinspector

Mesajde cezarica » 14 Noi 2009, 10:11

[quote][/Dragii necunoscatori si chibiti de pe forumul de unica folosinta ciobanescforumup.ro,quote]

Dragi clone cretinoide ale hahalerei banate pe forumul citat. Cresteti audienta la aceasta caricatura de forum de multipla folosinta cu copy/paste ca poate va baga si pe voi cineva in seama. Esti penibil bai aviatorescule cu citatele tale de prin 2005 (cand mai aveai ceva simpatizanti si ceva caini) dar mai ales cu linkurile date la un site ( al tau :lol: :lol: ) care nu mai exista de mult. Dar ce sa faci asa iese din copy/paste si e greu pentru analfabeti sa corecteze. Tine-o tot asa aviarule ca poate te aude al de sus si te ia la el.
cezarica
Agent sef
Agent sef

Mesajde mihaelac » 16 Noi 2009, 11:51

mihaelac scrie:Imagine
Dragii necunoscatori si chibiti de pe forumul de unica folosinta ciobanescforumup.ro, pot sa va spun in calitate de particpanta la acea manifestare chinologica excelnt organizata la Rucar ca: acest caine a participat la arbitrajul de la clasa deschisa pentru rasa mioritic si este un produs al canisei de Bello Gettica!!
Da! Pe bune si fara misto! Omul a spus ca a fost pana la Oradea dupa un anunt de pe net si ca a cumparat acest caine de la un domn cu o firma de taxiuri acum vreo 6 ani. I s-a spus atunci ca nu are pedigree inca dar ca va primi ulterior ceea ce nu s-a mai inatmplat pentru ca i s-a spus tot de catre vanzator ca ar fi murit mama puiului pana sa apuce sa trimita actele la asociatie!!! Tatal este Samio Erik de unde se trage si lipsa parului de pe bot si de pe labe si talia mica!!!
Cand am vorbit cu proprietarul era sigur ca are un caine de rasa intrucat mai fusese la Targoviste la doua expozitii organizate de ACHR si luase Foarte Bine!

Domnule Ratiu Albiter sincer va compatimeste o lume intreaga pentru rezultatele dvstra fulminante in chinologie!
Din unic participant la diverse concursuri ati reusit sa scoateti asa o perla ca cea din imagine si acum va vaitati ca ati luat prea putini bani pe ea? :shock:
mihaelac
Subinspector
Subinspector

Mesajde Mos Ene » 29 Noi 2009, 17:15

Dnilor Albiter si ratiu = sluga si stapanul cel fricos
alun
old member
Data înscrierii: 23/Ian/2008
Locaţie: Oradea
Trimis: Sâm 28 Noi, 2009 16:40 Titlul subiectului:

Aici era vorba de "binele" facut de Osiceanu si de un ipotetic motiv de a face pace cu el...
As fi zis ca singurul bine pe care l-a facut a fost ca avea trombon si cascau diverse persoane gura la aberatiile lui , de la ziariste "fatuce" la presedinti de stat si astfel a polpularizat rasa. As fi zis dar cand ma uit si vad ca in "articolele" rezultate era vorba doar de cat de corect e el in comparatie cu ACh si crescatorii de acolo ma razgandesc... As zice ca a contribuit mult la popularizarea mioriticilor, dar cand citesc ca e un mollos urias care se lupta de la egal la egal cu ursu, ca trebuie sa ne grabim ca ni-l fura ungurii e.t.c. as fi preferat sa nu-l popularizeze de loc. Ce a mai facut? A omologat rasa la UCI , a umplut tara de campioni internationali si de linii genetice fara consangvinizari :D)) . A corcit tot felul de caini cu par semilung pe post de carpatini. Cam asta a fost contributia lui in chinologie, in rest rafuielile lui cu persoane pe care nici nu le cunoaste macar sau cu fosti colaboratori, despre cunostintele lui chinotehnice, mai bine nu pierdem timpul.

Mintiti cu un tupeu fantastic dupa ce v-am prins facand numai magarii in chinologie!
Va fac din nou de ras aratandnd tuturor ca sunteti niste nesimtiti ordinari si atat! Ca atare va invit sa postati articolul in care eu am afirmat ca ne fura ungurii rasa mai tantalailor! =D> :lol: :lol:
Sau poate era vorba de rasa asta scosa de voi din pedigree de canisa din campionul fara par pe bot si labe Samio Erik?? :lol: :lol:
Mos Ene
Comisar
Comisar

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Câini