falsurile canisei de Bello Gettica

Probleme frecvente

Moderator: Mihai Andrei

Mesajde Mos Ene » 24 Feb 2008, 19:01

cezar osiceanu scrie:Sa incercam sa reluam cu calm si metodic acuzatiile lor si sa vedem daca au sau nu dreptate:
1. Ei sustin ca eu nu am caine, ca nu sunt crescator si ca am pe altii care imi cresc mie cainii sub afixul de crescator al meu!
Am trimis o poza postata chiar de unii dintre delatorii mei cu unul din cainii mei!Cum posed mai multe proprietati imi pot permite sa ii tin acolo unde consider eu ca le este mai bine ptr ei! Din pdv material imi permit sa am dresor, ingrijitor si paznic la cainii mei astfel nu inteleg de ce nu pot proceda in acest fel! ( Albiter este doar ingijitor de exemplu la canisa de bello getica )
Padock-ul unde este detinut de ex cainele din acea poza are 6 metri lungime si 3 metri latime-fata de de 2 pe 2 cat au cei de la bellogetica care stau ca si sardelele in asa ceva!Basca ca Ursulica mic cum i se spune,are acolo o curte de doua miii de metrii patrati, urmeaza cursuri de dresaj,etc.
Ptr ca am indeplinit cerinteleintocmai am putut primi afixul de crescator de la ACHR - cerinte care acum sunt si mai reduse ptr ca in loc de doua femele si un mascul minim din linii diferite cum erau la data primirii afixului acum este nevoie doar de o femela si atat!Afixul de crescator de Romania este inscris si protejat international de catre FCI ptr care am platit si o taxa speciala!
Sistemul de detinere in coproprietate a cainilor nu este unul ilegal si nepermis chinologic.Am aratat ca dr Lupu l-a folosit inaintea mea ca si alti crescatori actuali din ACHR( dl Sorin Dragomir ,Dr Augustin Ionescu,etc il folosesc pe scara industriala chiar ptr un mare numar de rase si caini! si ei sunt colegi cu Danny si Albiter in ACHR!!!)
Astept in continuare argumente din partea preopinentilor mei si daca se poate pe un ton calm si cu un limbaj mai curat decat postarile lor anterioare!
Multumesc !

Alunelule alias Albiter alias etc eu am aratat ca am fost si sunt crescator conform tuturor cerintelor nationale si internationale chiar ale FCI-ului unde esti tu membru!
Dar intrebarea este :
Albiter este CRESCATOR sau nu este?
Un raspuns cinstit ar fi bun si mai ales fara invective la sos!
Mos Ene
Comisar
Comisar

Mesajde anti-iluminatu » 24 Feb 2008, 20:43

Nu ai nici macar o singura catea prin urmare crescator de caini sigur nu esti! :lol:
Mos Ene, nu minti poporu' cu forumushoru'!
anti-iluminatu
Agent principal
Agent principal

Mesajde alunelu » 25 Feb 2008, 00:12

aici nu-ti mai raspund ca ti-am raspuns in ALTA parte...si ca esti la alt topic:
deci: Ai gasit pedigreele false de canisa, cainii si oamenii? Deci: esti sau nu un mincinos?
Mai, am scris eu la vreo poza Bruma de Bello Getica, crescator Albiter Ioan (de exemplu)?
Si ce daca ai numele de canisa inregistrat la FCI? crezi ca mai e valabil din moment ce ai fost exclus din AChR? Numele canisei apare acolo ca sa stie lumea ce nume nu se mai pot lua pentru ca au fost inregistrate odata undeva intr-o asociatie membra FCI.
alunelu
Agent
Agent

Mesajde Mos Ene » 25 Feb 2008, 16:34

Am impresia ca iar isi baga dracu coada.
Condorule,de acord cu tine ca uneori Danny a mai sarit calul. Dar vin si te intreb cand C.O. a jignit toata lumea(hoti,escroci,tampiti,prosti,lezbiene.homosexuali,inculti,tantalai,imbecili),nu ai sarit. Eu fiind femeie ma abtin pe forum,dar daca se va intampla sa ma intalnesc cu el fata in fata o sa aiba ce auzi.
Se cere banarea unora(si a mea,tot de prietenii lui C.O. si culmea cu numele de familie care nu apare ca user,pe motiv ca toata lumea stie cine-i Mura)dar nu ati cerut banarea lui C.O. care nu a adus nici o dovada la cele scrise.
Hai sa fim seriosi si sa ne ocupam de caini ca nu toti Admini si moderatori de pe celelalte forumuri sunt nebuni si numai idolul vostru intreg la minte .
Saraca dna \Cip[ere a ajuns sa se planga tocmai ea de lipsa de postari [e forumul; moderat cu atat grija de ea insasi!
Pfui mai alunelule si tu care te dadeai CRESCATOR!Poate de bataturi! :oops: :lol: :lol:
Mos Ene
Comisar
Comisar

Mesajde Mos Ene » 25 Feb 2008, 16:39

anti-iluminatu scrie:Nu ai nici macar o singura catea prin urmare crescator de caini sigur nu esti! :lol:

Cum sa accepti oare discutii despre caini de la cineva care nu are caine de rasa inregistrat cu pedigree de exemplu!
Ia zii mai Albiterica ai caine inregistrat cu pedigree sau nu?
Esti sau nu crescator de ciobanesti romanesti?
Esti doar un angajat la curatenia padockurilor canisei de Bello Getica si atat?
Pai atunci de ce tot vorbesti in numele canisei devreme ce nu ai nici o calitate?
Mos Ene
Comisar
Comisar

Mesajde alunelu » 25 Feb 2008, 17:23

arbitrul international cezarel impostoreanu scrie:"Un raspuns cinstit ar fi bun si mai ales fara invective la sos!"

Nu cred ca ai auzit de Samio Ella "Aluna"... esti prea habarnist, dar de fiica ei Crina, de exemplu?
De ce vorbesc in numele canisei??? Dar de ce nu? Ar trebui sa am acceptul tau de arbitru impostor?
Pana una alta lumea rade de tine pe forumuri... e drept ca si tu razi de altii dar razi de unul singur... foarte singur...
Ai gasit actele false, cainii si oamenii? Mincinosule!
alunelu
Agent
Agent

Mesajde Mos Ene » 26 Feb 2008, 07:42

alunelu scrie:
arbitrul international cezarel impostoreanu scrie:"Un raspuns cinstit ar fi bun si mai ales fara invective la sos!"

Nu cred ca ai auzit de Samio Ella "Aluna"... esti prea habarnist, dar de fiica ei Crina, de exemplu?
De ce vorbesc in numele canisei??? Dar de ce nu? Ar trebui sa am acceptul tau de arbitru impostor?
Pana una alta lumea rade de tine pe forumuri... e drept ca si tu razi de altii dar razi de unul singur... foarte singur...
Ai gasit actele false, cainii si oamenii? Mincinosule!

Albiter taica esti doar o simpla sluga la un boieras de tara care macar are bunul simt si tace de frica sa nu se faca de ras!
Tu nu ai nici un drept sa vorbesti de caini daca este sa ne luam dupa un imbecil ca Mileutz ptr ca in opinia mea si a majoritatii oamenilor de bun simt are voie sa vorbeasca oricine doreste despre ce doreste ca doar asta se numeste democratie!
Ca tu esti platit mai bine sau mai prost de catre stapanul tau e treaba lui dar ca esti un mare tantalau care a putut scoate asemenea perle de genul pedigree de canisa ptr puii masculului din femele neinregistrate chinologic!
Mos Ene
Comisar
Comisar

Mesajde Mos Ene » 26 Feb 2008, 09:49

Din ciclul "recunosti ca esti mistret?":
alunelu scrie:Daca tu crezi ca niste hartii pe care iti apare numele la rubrica "crescator" te si face crescator priceput atunci nu sunt "crescator".

deci alunelu alias haiduc alias albiter nelutu alis...etc NU ESTE NICI MACAR CRESCATOR DE RASA DE CAINI OMOLOGATA SAU IN CURS DE OMOLOGARE!
Pai atunci lasa-ne cu balivernele despre caini,pedigree de canisa,etc si spune ca din punctul tau de vedere de privitor al fenomenului canin!

Dar daca tu ai alt nume pentru cineva care hraneste caini, asista montele, moseste puii, ii urmareste cum se dezvolta, ii trateaza cand sunt bolnavi, ii piaptana, ii plimba, ii prezinta in concursuri , adica ii creste la propriu- e treaba ta!

SLUGA la stapan! Acesta este termenul corect in limbaj neaos romanesc!
SLUGA la stapan!

Cainele creste frumos in functie de cum sti sa-l ingrijesti nu de titulatura ta de crescator inregistrat sau nu!

Asta este valabil la maidanezi ca la cainii de rasa inregistrata se face CHINOLOGIE ceea ce tu nu poti face din fericire ptr rasele canine!

Sa sti ca nu m-a ranesti in orgoliu ca numele meu nu apare in actele cainilor... Multzumirea mea e sa-i vad frumosi si sanatosi.

Pai ca si SLUGA la stapan! ce orgoliu sa poti avea tu in care sa te ranesc eu?Desi eu unul nu doresc sa ranesc pe nimeni cu toate ca unii ca tine ar merita-o cu varf si indesat ptr magariile spuse si scrise la adresa mea!

Si acum sa trecem la o problema adevarata: esti sau nu arbitru international? Sunt sau nu valabile foile de arbitraje semnate de tine si titluirile de campioni international???

Pentru a pune astfel de intrebari trebuie sa fii in cadrul unei miscari chinologice, sa ai cunostiinte despre arbitraje, rasa, procedee si tehnici chinologice,etc lucru pe care tu nu le poti face si avea cel putin pana in acest moment!
dar am sa iti raspund din nou mai detaliat ceva mai incolo si la acest subiect!Pana atunci cand ai zi de leafa sa ii zic patronului tau sa te premieze ca l-ai facut de ras?
Mos Ene
Comisar
Comisar

Mesajde alunelu » 26 Feb 2008, 11:02

Vai de mine ce mai lovit... extraordinar... cred ca ma duc sa ma spanzur... :lol: :lol: :lol: Mai da' tampit esti totusi, chiar nu credeam dar totusi esti!
"Pai atunci lasa-ne cu balivernele despre caini,pedigree de canisa,etc si spune ca din punctul tau de vedere de privitor al fenomenului canin! "
Mai printzu' ciobanestilor... baliverne despre caini si pedigree spui tu, imbecil international ce esti, incepand de la pedigreele tale internationale la alea "false de canisa" (apropo: Mincinosule!).
Da, bai inteligentza sacapatata... sunt un privitor al fenomenului canin... privesc cum se nasc puii, cum cresc, cum invatza si de multe ori privesc fenomenul de pe podiumul de premiere... Mare cretin esti...
"Pentru a pune astfel de intrebari trebuie sa fii in cadrul unei miscari chinologice, sa ai cunostiinte despre arbitraje, rasa, procedee si tehnici chinologice,etc lucru pe care tu nu le poti face si avea cel putin pana in acest moment!
:lol: :lol: :lol: Bine ca esti tu intr-o "miscare" chinologica :lol: miscarea aia se cheama miscare de centrifugare... direct spre centura chinologiei :lol: Cezarele tu nu esti un nimic in chinologie, tu esti un mare MINUS, o PACOSTE. Iti spun asta ca sa intzelegi de ce tu nu ai dreptul sa judeci despre cunostiintzele mele in domeniu si nici despre activitatea mea!
Cred ca lumea asteapta curioasa explicatzii despre calitatea ta de "arbitru international"... sau poate de fapt ii doare in ... cot de impostura ta.
alunelu
Agent
Agent

Mesajde Mos Ene » 26 Feb 2008, 13:04

sluga mica mucles si aorde la padock ca iti vine amu stapanul si te mai si bate ca l-ai facu de ras in halul asta! :lol: :lol:
el cu banu si tu prostia asta da deadlymixture! :oops: :cry:
Si cum stau DOUAZECISICINCI DE CAINI in acele padock-uri liliputane unii peste altii sau claie peste gramada aceasta este intrebarea? :lol:
de aceea nu are saracul samio Erik par pe labe si pe cap nu? :wink:
Si de aia e Haiduc atat de mic ? :cry:
Sluguta mica e cu mult peste tine itzik de la Sibiu ca macar el are cainele lui, a fost inregistrat si la ACHR ca si membru pe numele lui,etc chit ca face ca si tine avand grija de cainele vecinului care provine de la CNCCR si mai ales din canisa de Romania! :wink:
Mos Ene
Comisar
Comisar

Mesajde alunelu » 26 Feb 2008, 16:22

Deadlymixture... Ia zi tu cate povesti triste ai povestit pe forumuri cu caini de romania... ce caini frumosi ar fi fost dar pacat ca au patit fiecare ceva si au murit... :lol: :lol:
Ai cosmaruri si cu batai... esti de compatimit. :(
alunelu
Agent
Agent

Mesajde Mos Ene » 26 Feb 2008, 18:16

Sluga mica si nerecunoscaoare ce esti mai Albitere eu am spus povesti iste ptr ca sunt adevarate si ptr ca am trecut prin ele nu insesibil ca tine! Ce poti sa i ceri unuia care isi sfatuieste angajatorul sa faca pedigree de canisa ptr puii facuti cu femele neiregistrate si apoi o da cotita pe forumuri ptr ca stie ca a disparut forma de prezentare a site-ului unde scria imbecilitatea de mai sus?
Ce sa ii ceri unuia care tine douazecisicinci de caini in niste custi de sobolani mai rau decat niste sardele si se mai si lauda pe youtube si forumuri cu asta?
Oricum sunt foarte multi caini produsi de canisa de Romania-eu ma pot lauda ca si crescator tu nu sluga mica- care sunt bine mersi iubiti,ingrijiti,etc. Acele exemple le-am dat ptr a arata si alte lucruri de acre trebuie sa ne ferim cu totii!Dintre acele lucruri faci si tu parte Albitere sa stii!
Mos Ene
Comisar
Comisar

Mesajde alunelu » 26 Feb 2008, 21:40

Osicene esti un mincinos in primul rand, mai apoi poate ca esti si crescator, in nici un caz arbitru international si in nici un caz vre-un chinolog priceput asa cum te inchipui!...
Lumea a invatzat deja de cine sa se fereasca...
........................................................................................................
"Tie nu ti-as mai raspunde nici la "buna ziua"... Hai sa lasam timpul sa vorbeasca...
Nu intzelegi ca tu nu ai caderea nici morala nici "chinologica" (ca sa folosesc o expresie putin fortata) sa-mi ceri mie explicatii si nici sa-mi apreciezi cunostintele despre ciobanesti!
Esti un pseudochinologo-arbitru-crescator ocupat sa denigreze pe toata lumea care chiar face ceva pentru ciobanesti.
De azi inainte o sa iau exemplul celor mai multi crescatori adevarati pe care i-ai porcait pe forumuri, adica o sa te IGNOR ca pe un RAHAT mare ce esti!
Adio, draga Cezarel!"
alunelu
Agent
Agent

Epitaful unei slugi proaste!

Mesajde Mos Ene » 27 Feb 2008, 18:12

Albitere sluga mica in viata nu poti fi tot timpul inconjurat de oameni cu cap, inteligenti si de bun simt mai dai uneori si de slugi proaste ca tine si ca altii din nefericire! :oops: :cry:
Beleaua este ca cei ca tine cand se intalnesc cu idioti ca Milea si mai si isi fac publice imbecilitatile inventate din ciuda si prostie,fac ca cei care iubesc cu adevarat ciobanestii romanesti sa inceapa sa fuga ca dracul de tamaie de organizatia din care faceti voi parte!
Daca dai si peste o frustrata permnanet de viata ptr ca nu a avut copii si si-a transformat cainele Scoarta de Romania intr-unul, peste un hot ordinar ca Sulea care si-a mintit pana si propria sotie si copii lui despre datoriile avute in materie de caini, peste o sarmana doctorita veterinara usuita de o asociatie intreaga pentru lipsa de activitate, peste o sluga bineintentionata dar din pacate fara dram de cunostiinte chinologice,peste un dr veterinar alcoolic si nebun in ideea nefireasca a sa de a ramane cumva agatat in istoria chinologica cu niste mioritici de buzunar facuti prin incalcarea tutror legilor geneticii pe care le-a studiat in facultate (apropo vezi ca a avut si prezentat si carpatini la fel de minioni),peste un alt habarnavist de veterinar din Humor dornic de o glorie si mai mare si mai rapida dar nebazata pe absolut nimic corect,si peste altii ca ei atunci, atunci acest conclav intreg incerci sa il lasi departe de tine,departe de ciobanestii romanesti,departe de orice poate atinge in vreun fel activitatea chinologica adevarat! :cry:
Asa incat sa stii ca ma bucur ca ne lasi pe toti in pace si te duci sa ranesti la cotetele alea unde stau precum sardele cei douazeciscinci de caini de care ziceai pe animale.ro!Macar la asta recunosc ca te pricepi! :wink: :lol: :lol: :lol:
Ai grija insa ca de pe trotouarul de vis a vis al chinologiei pe care te afli folosind in continuare aceleasi procedee magaresti de care te-ai folosit si pana acum nu vei ajunge decat pe centura chinologiei trimis acolo la produs chiar de patronul tau cu vreun taxi! :wink:
Odihneste-te in pace sluga mica! :lol: :lol: :lol:
Mos Ene
Comisar
Comisar

Mesajde Mos Ene » 28 Feb 2008, 19:28

sluga mica umbla vorba in targ ca catlul de la Tirica din canisa este facut cu un caine din Dej facut de CNCCR in canisa de Rus parca!
Si cum dl Tirica alt vestit chinolog-nu ca tine ptr ca el avea un caine in proprietate macar- intr-o perioada destul de recenta din trecut nu avea canisa inregistrata la COR ACHR dar avea anunt de vanzari prin reviste sub afixul de Tirica (prin revista Cainele Meu daca nu ma insel),este foarte cinstit si corect ca si tine dealtfel, poate iti spune cum a facut el monta la Dej in CNCCR si a inregistrat apoi fatarea la ACHR?
Ce zici sluga mica te bagi sa afli si sa ne dai raspunsul?
Hai ca asta nu e cainele stapanului tau cu taxiuri sa nu te lase sa ii postezi pe net pedigreeul lui saracul caine mic de talie si fara par pe bot si labe Samio Erik!
Mos Ene
Comisar
Comisar

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Câini