cezar osiceanu scrie:Sa incercam sa reluam cu calm si metodic acuzatiile lor si sa vedem daca au sau nu dreptate:
1. Ei sustin ca eu nu am caine, ca nu sunt crescator si ca am pe altii care imi cresc mie cainii sub afixul de crescator al meu!
Am trimis o poza postata chiar de unii dintre delatorii mei cu unul din cainii mei!Cum posed mai multe proprietati imi pot permite sa ii tin acolo unde consider eu ca le este mai bine ptr ei! Din pdv material imi permit sa am dresor, ingrijitor si paznic la cainii mei astfel nu inteleg de ce nu pot proceda in acest fel! ( Albiter este doar ingijitor de exemplu la canisa de bello getica )
Padock-ul unde este detinut de ex cainele din acea poza are 6 metri lungime si 3 metri latime-fata de de 2 pe 2 cat au cei de la bellogetica care stau ca si sardelele in asa ceva!Basca ca Ursulica mic cum i se spune,are acolo o curte de doua miii de metrii patrati, urmeaza cursuri de dresaj,etc.
Ptr ca am indeplinit cerinteleintocmai am putut primi afixul de crescator de la ACHR - cerinte care acum sunt si mai reduse ptr ca in loc de doua femele si un mascul minim din linii diferite cum erau la data primirii afixului acum este nevoie doar de o femela si atat!Afixul de crescator de Romania este inscris si protejat international de catre FCI ptr care am platit si o taxa speciala!
Sistemul de detinere in coproprietate a cainilor nu este unul ilegal si nepermis chinologic.Am aratat ca dr Lupu l-a folosit inaintea mea ca si alti crescatori actuali din ACHR( dl Sorin Dragomir ,Dr Augustin Ionescu,etc il folosesc pe scara industriala chiar ptr un mare numar de rase si caini! si ei sunt colegi cu Danny si Albiter in ACHR!!!)
Astept in continuare argumente din partea preopinentilor mei si daca se poate pe un ton calm si cu un limbaj mai curat decat postarile lor anterioare!
Multumesc !
Alunelule alias Albiter alias etc eu am aratat ca am fost si sunt crescator conform tuturor cerintelor nationale si internationale chiar ale FCI-ului unde esti tu membru!
Dar intrebarea este :
Albiter este CRESCATOR sau nu este?
Un raspuns cinstit ar fi bun si mai ales fara invective la sos!