falsurile canisei de Bello Gettica

Probleme frecvente

Moderator: Mihai Andrei

Mesajde Mos Ene » 18 Feb 2008, 14:08

Am vazut cu totii unde duce prostia dedublata de lipsa de cunostiinte juridice si chinologice exprimate mai sus de cei doi mari tantalai ai forumurilor de caini : Ratiu din Suceava si miorelius din alupigus! :shock: :lol: :lol:
Ar trebui sa precizez ca in conf cu directiva ACHR continuta in circulara nspebis seful comisiei ptr ciobanestii de Bucovina-rasa inexistenta ca atare si promovata de catre ACHR-ul lor ca fiind varietate a rasei ciobanesc balcanic ( asta de cand o parte din bucovineni beau samagon prost din barabule facut au ajuns frati cu ..bulgarii!!!) presedinte de comisie este dl Petruta Munteanu! :oops: :lol: :lol:
Cum dra Ratiu din Suceava se pregateste ptr seful lui a inceput de ceva vreme sa aprofundeze rujul si odihna ca materiale chinologice de mare adancime! :shock: :lol:
Cum prostia incomensurabila a lui miorelianus ne da o noua dovada majora a vastitatii sale il rugam sa bata campii in instanta de judecata daca are dovezi clare despre cele afirmate de el! :wink:
Este dreptul fiecarei organizatii neguvernamentale din lume sa recunoasca sau nu documentele altei organizatii omonime tantalaule!
Mai mult eu am avut recunoscuta si aprobata calitatea de candidat de arbitru ptr care am si facut stagiatura ca atare pe langa dr. Ruxandra Nicolescu, iar in momentul unificarii ACHR cu UACHIR aceasta a fost recunoscuta.Imediat dupa aceea a fost recunoscuta si terminarea stagiaturii urmand ca la prima nominalizare sa pot oficia in ring!
Pe atunci asa prevedea regulamentul ACHR ptr candidatii de arbitrii! :wink:
Mos Ene
Comisar
Comisar

Mesajde Mos Ene » 18 Feb 2008, 17:17

alunelu scrie:<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/frzA_zE-yrk&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/frzA_zE-yrk&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Sa ne batem joc de caini in varianta bello getica!
Mos Ene
Comisar
Comisar

Mesajde miorelius » 18 Feb 2008, 19:34

Ei, nu ti-a reusit?! :lol: :lol: Mare imbecil esti... de ce naiba nu te retragi? Te faci de rasu' curcilor, dar atat de nebun esti incat nu-ti dai seama de asta :cry:
miorelius
Agent principal
Agent principal

Mesajde Mos Ene » 20 Feb 2008, 12:28

Mos Ene scrie:
alunelu scrie:<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/frzA_zE-yrk&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/frzA_zE-yrk&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Sa ne batem joc de caini in varianta bello getica!

Daca veti urmari acest film postat pe internet veti putea observa cu usurinta:
- inconstienta proprietarului canisei de Bello Getica care tine rase antagoniste laolalta putand in orice moment avea repercursiuni grave asupra cainilor
- lipsa totala de respect la adresa cainilor prin oferirea unor spatii atat de mici in padock unui numar atat de mare de exemplare.Contravine si regulior de bun simt dar si celor mai elementare recomandari sanitar-veterinare
- talia mica si foarte mica a exemplarelor de ciobanesc romanesc mioritic
- lipsa evidenta si majora a parului pe labe la unele exemplare de mioritic in special la Samio Erik
Mos Ene
Comisar
Comisar

Mesajde miorelius » 20 Feb 2008, 17:24

Ce e aia rase antagoniste, bre, istetzimea ta????
" ANTAGONÍST, -Ă adj. Care este opus ireductibil, în antagonism; rival, inamic; antagonic. ♢ Contradicţie antagonistă = tip de contradicţie specific orânduirilor bazate pe proprietatea privată asupra mijloacelor de producţie, constând în opoziţia de interese fundamentale dintre clasele orânduirii respective (sau uneori, în sânul clasei dominante, dintre anumite grupe şi fracţiuni ale ei). [< fr. antagoniste, cf. rus. antagonist, lat. antagonista < gr. anti – contra, agon – luptă].
Sursa: DN | Trimisă de LauraGellner, 9 Jan 2006 | Greşeală de tipar "
Si care ar fi alea???
....................................................................................
Uite aici, tantalici cu creieri mici:
Imagine
Imagine
Cam asa inghesuit se sta in padocuri:
Imagine
Hai, ca sa nu zici ca-s om rau si nu-ti dau material de barfa:
http://s123.photobucket.com/albums/o290 ... ef8228.pbr

Care ma ajuta si pe mine cu pozele alea celebre cu super-intretzinutul Ursu 1-00-1?
Sa aibe oamenii termene de comparatie...
miorelius
Agent principal
Agent principal

Mesajde anti-iluminatu » 20 Feb 2008, 19:58

Shaolinu' chinologiei romanesti nu vrei sa ne pui cele mai celebre 3 poze cu Ursu sa vedem ce "conditie" avea? :lol:
Mos Ene, nu minti poporu' cu forumushoru'!
anti-iluminatu
Agent principal
Agent principal

Mesajde Mos Ene » 21 Feb 2008, 11:04

Al- bitere tu ai baut prea mult sau te prefaci tampit ca nu pari intotdeauna asa? :shock: :shock:
Pai aici vad oo cusca de 2 pe 2 si asta inseamna raportat la scara catelului tau ca ei sunt de tip teckel ca sa stea in asa ceva!
Pana si hotul de Sulea cand tinea cainii lui si pe Puppy in dulap era mai marinimos ca tine! :cry: :lol:
Imagine
De ce nu incercati mai tantalailor si intr-o cutie de pantofi sa tineti bietii caini? :shock: :lol: :lol:
Nu mai dati banii pe bautura proasta-biter de exemplu- si o sa faceti economie destula sa va faceti niste padock-uri ca lumea. :wink: :lol:
6 metri lungime pe 3 latime ptr un mioritic.
Asa am facut si eu la una din proprietatile mele ptr unul din cainii mei!
Cu toate ca are doar doua mii de metri patrati de curte in rest! :oops: :wink:
Ma tot bateti la cap cu imaginea lui Ursu intr-o perioada mai grea a mea dar atunci tineam trei caini intr-o curte de 3oo metrii patrati si aveau doua camere de 46 metrii patrati in total,incalzite,etc la dispozitie doar ptr ei din casa veche! :wink: :cry:
Niste tantalai care beau facaturi de samgon,biter de casa si alte prostii nu vor sti niciodata sa aprecieze o sampanie buna de la mama ei!
Drama betivilor tantalai deh! :wink: :lol: :lol: :lol:
Mos Ene
Comisar
Comisar

Mesajde DannyFaQ » 21 Feb 2008, 11:19

osicene,ce vei face la expozitii?iti iei garda de corp?mai ai tupeu sa iesi in lume?sau speri sa te apere cainii prietenilor de multimea de oameni care sunt gata oricand sa te foloseasca pe post de prezervativ?am eu o presimtire....ca anul asta vei lua cel putin 3-4 pumni in cap ;)
Plang in hohote de ras
Day,by day,everyday ...bei...
Te`n m..tii tei
DannyFaQ
Agent principal
Agent principal

Locaţie: Vaslui

Mesajde alunelu » 21 Feb 2008, 11:34

Ospiceanu, cand treci pe aici, o zis Samio Erik ca te ia cu el in cusca peste noapte. Acu' eu te sfatuiesc sa-l refuzi ca asta nu stie multe si poate te monteaza natural nu artificial cum esti obisnuit cu etaloanele tale.
Danny doar nu crezi ca o sa-si mai aRATE MOACA VREODATA PE LA EXPOZITII? Poate la Ilisesti, ca nici la Rucar nu cred ca se mai simte bine...
alunelu
Agent
Agent

Mesajde anti-iluminatu » 21 Feb 2008, 11:36

Daca aud ca ar dori sa mearga pe la Rucar la vreo expozitie, fac pe naiba in patru si ma duc si eu!
De ce?
Sa-i dau ocazia sa se dea la glume cu corbu' meu!
anti-iluminatu
Agent principal
Agent principal

Mesajde alunelu » 21 Feb 2008, 11:56

O disparut Ospiceanu de aici? ca o uitat sa ne explice ce naiba o vrut sa zica cu asta:
"- inconstienta proprietarului canisei de Bello Getica care tine rase antagoniste laolalta putand in orice moment avea repercursiuni grave asupra cainilor " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alunelu
Agent
Agent

Mesajde Mos Ene » 21 Feb 2008, 16:59

Mei baieti mei lasati alcoolul prost de dimineata ca uite in ce hal ati ajuns! :shock: :shock: :lol:
Si mai puneti mana pe vreo carte ceva poate mai intrebati cum se face o rasa,poate aflati de unde se trag depigmentarile la cainii lui Danny,poate un Soazi Mangaru daca aveti atata timp liber! :wink: :lol:
Mos Ene
Comisar
Comisar

Mesajde anti-iluminatu » 21 Feb 2008, 17:52

Mai fetitzo lasa-ne pe noi si apuca-te de vegheat p...dele "miilor" de catele pe care le ai in "proprietate" ca altfel iarasi iti apar produsi cu 2 degete (fatati gata campioni nationali, internationali, intergalactici si chiar universali)! :twisted:
anti-iluminatu
Agent principal
Agent principal

Mesajde Mos Ene » 21 Feb 2008, 20:53

Mos Ene
Comisar
Comisar

Mesajde alunelu » 21 Feb 2008, 21:35

amintiri... amintiri... ce vremuri frumoase, cand mai casca lumea gura la ce spuneai si se credeau oamenii campioni internationali...
alunelu
Agent
Agent

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Câini