Ar trebui sa precizez ca in conf cu directiva ACHR continuta in circulara nspebis seful comisiei ptr ciobanestii de Bucovina-rasa inexistenta ca atare si promovata de catre ACHR-ul lor ca fiind varietate a rasei ciobanesc balcanic ( asta de cand o parte din bucovineni beau samagon prost din barabule facut au ajuns frati cu ..bulgarii!!!) presedinte de comisie este dl Petruta Munteanu!
Cum dra Ratiu din Suceava se pregateste ptr seful lui a inceput de ceva vreme sa aprofundeze rujul si odihna ca materiale chinologice de mare adancime!
Cum prostia incomensurabila a lui miorelianus ne da o noua dovada majora a vastitatii sale il rugam sa bata campii in instanta de judecata daca are dovezi clare despre cele afirmate de el!
Este dreptul fiecarei organizatii neguvernamentale din lume sa recunoasca sau nu documentele altei organizatii omonime tantalaule!
Mai mult eu am avut recunoscuta si aprobata calitatea de candidat de arbitru ptr care am si facut stagiatura ca atare pe langa dr. Ruxandra Nicolescu, iar in momentul unificarii ACHR cu UACHIR aceasta a fost recunoscuta.Imediat dupa aceea a fost recunoscuta si terminarea stagiaturii urmand ca la prima nominalizare sa pot oficia in ring!
Pe atunci asa prevedea regulamentul ACHR ptr candidatii de arbitrii!

[/quote]